vrijdag, augustus 29, 2014

Uitvaartverzekering: Welk is de beste?

Wat is een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering is een verzekering dat de kosten van een begrafenis dekt. Hier worden ook de kosten van een crematie onder verstaan. Maar hoeveel kost een begrafenis nu eigenlijk? Met moet rekenen op 5500 tot 7000 euro. Afhankelijk van de keuzes die u maakt natuurlijk. Zo heeft u verschillende prijzen in doodskisten, bloemen enz. U wilt hier natuurlijk nog niet aan denken maar met een uitvaartverzekering kan u uw nabestaanden heel wat leed besparen. En daarom doen we het voor. 

Hoe vergelijken

Het best kan u uitvaartverzekeringen vergelijken op basis van de prijs en de opties die u erbij krijgt. Zo kan u bijvoorbeeld nu moeilijk een keuze nemen of u al of niet gecremeerd wil worden. Dat is natuurlijk geen probleem. Vele verzekeringsmaatschappijen zijn hierop voorzien. Maar niet alleen de diensten zijn belangrijk ook de communicatie met uw uitvaartverzekering.  Op de site van Beste uitvaartverzekering worden de 3 belangrijkste en meest betrouwbare aanbieders voorgesteld. Vervolgens kan u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Waarom vergelijken?

U wilt natuurlijk kosten besparen maar ook een betrouwbare verzekeringsmaatschappij aanspreken. De verzekeringen zijn in ieder geval al een pak goedkoper geworden dan tien jaar geleden. Toch zijn er nog altijd verzekeringsmaatschappijen die woekerprijzen hanteren. Zorg dat u zich niet laat vangen! Vraag steeds advies en laat u niet leiden door talrijke verkoopspraatjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten