donderdag, augustus 28, 2014

Online PC banking

Online PC banking
Online geld lenen

U hoeft niet altijd naar een bank te stappen om een lening af te sluiten. U kan perfect geld lenen vanuit uw zetel. Daarbij is het online afsluiten van een lening goedkoper dan wanneer u naar de bank stapt. Dat komt natuurlijk doordat kosten (gebouwen, personeel enz.) kunnen gereduceerd worden. Net wanneer u online een spaarrekening afsluit. Daar heeft u meestal ook betere tarieven.

Soorten leningen

Geld lenen via internet wordt beperkt tot een aantal type leningen. In België hebben we doorgaans de:

 • minilening of minikrediet
 • persoonlijke lening
 • doorlopend krediet (geldreserve)
 • hypotkeek
 • autolening
 • groene lening
 • renovatielening

Minilening

Daarbij is de minilening erg populair geworden. Hoe komt dat? Een jaar geleden vroegen minilening aanbieders nog woekerrentes. Sinds de nieuwe wetgeving omtrent flitskredieten is dit veranderd. U kan bij een minilening maximaal 800 euro lenen. De kosten liggen tussen 4 en 6 euro. Wel dient u het bedrag binnen de maand terugbetaald te hebben.
Opgelet! Wanneer u het bedrag niet binnen de opgegeven termijn terugbetaald, dient u ongeveer wekelijks 10 % boete te betalen. Dan lopen de kosten natuurlijk wel hoog op. Let er dus op dat je het geleende bedrag steeds kan terugbetalen bij geld lenen.

Waar leningen vergelijken?

Op de site van http://www.onlinebankinginfo.be vindt u een ruim aanbod aan leningaanbieders waar u makkelijk en veilig geld kan lenen. Deze kredietverstrekkers vallen onder de FSMA en worden streng gecontroleerd. U vindt meer informatie omtrent:

 • KBC online banking
 • Fortis online banking
 • Bpost online banking
 • Belfius online banking
Bekijk nu de voordelen van online PC banking.

1 opmerking:

 1. Natuurlijke kruiden kunnen epilepsie genezen, ik heb meer dan veertien jaar epilepsie gehad, ik heb veel geld uitgegeven om medicijnen uit het ziekenhuis te halen om me gezond te houden, ik ging naar veel ziekenhuizen om te genezen maar er was geen oplossing. Op een dag was ik op kantoor door het internet gaan toen ik een bericht zag over Dr. Itua-kruidengeneeskunde over hoe hij een vrouw uit Kansas genas die aan hiv leed en ze noemde epilepsie als lijst van ziekten Dr. Itua kan net zo goed genezen ik nam contact met hem op met epilepsie Cure-oplossing, ik email hem. Hij vertelde me de dingen die ik moest doen en gaf me ook instructies om mee te nemen, die ik op de juiste manier volgde. Voordat ik wist wat er na twee weken gebeurde. Tot mijn grote verbazing, na geduldig te hebben gedaan volgens de instructies van Dr. Itua, was mijn epilepsie genezing, ik wil Dr Itua hartelijk danken die God heeft gestuurd om zijn mensen te genezen met zijn natuurlijke geneeskunde Ik bid dat God je zal zegenen voor het goede werk dat je doet. Voor iedereen die nog steeds aan deze ziekte lijdt, kun je ook contact met hem opnemen via zijn e-mail op :; drituaherbalcenter@gmail.com Of Whatsapp-nummer .. . + 248149277976 zoals ze zeggen dat zijn kruidengeneesmiddel de enige permanente oplossing is voor beslaglegging. Hij kan net zo goed het volgende genezen ... Herpes Virus, HIV / Aids, Hepatitis A / B, Gordelroos, Koortslip, Epilepsie, Wrat, Lupus, Diabetes, Mannen / Vrouwen Onvruchtbaarheid, Inbeslagneming, Kanker alle soorten.

  BeantwoordenVerwijderen