vrijdag, januari 10, 2014

Twitter, Facebook, Youtube, Google+

Twitter, Facebook, Youtube, Google+

BOOST JE SITE, VERDIEN MEER. 

Indien je pas een fanpagina hebt opgestart of je hebt een youtube filmpje gepost, is het soms moeilijk om het aantal likes op een natuurlijke manier te verhogen. Het is een instinct van de mens dat ze je pagina niet gaat liken omdat zij de eerste zijn. Het lijkt alsof niemand geïnteresseerd is dus klikken ze zelf ook niet. Om je dat duwtje in de rug te geven, kan je echte bezoekers kopen. Vervolgens gaat het allemaal vanzelf.


Degene die ik zelf getest heb, staan hieronder weergegeven met info. Soms ietsjes te laat met de levering maar al de rest wordt netjes geleverd zoals besteld. Ze geven ook een 100% tevredenheidsgarantie. Dat heb heb ik dan ook even getest. Ze beantwoorden vragen vrij snel (dezelfde dag nog). Indien het echt niet kan opgelost worden, betalen ze je het bedrag terug. Een topsite en betrouwbaar.

100% echte Facebook Fans en Likes
Zijn de Facebook Likes 100% echt? Dit is een eerlijk en erg vaak gestelde vraag. Veel van onze concurrenten werken met twijfelachtige methodes. Als een leider in deze niche handelen wij maar met een ding in gedachte en dat is ECHTE waarde leveren. Je tijd en geld zijn ons veel waard en daarom werken wij hard om de beste kwaliteit aan Facebook Likes en Fans te krijgen voor je Facebook pagina. Ons doel is kleine bedrijven een groot bereik te geven online. Sinds 2010, onze 100% geld terug garantie, goede klantenservice en onze verlangen om de beste te zijn, zijn de bouwstenen van ons bedrijf.
website: http://www.koopfacebookfans.nl/

Echte Twitter followers
Als je een beginnend bedrijf bent of net begonnen bent met handelen en opzoek bent naar herkenning dan zal het verkrijgen van ECHTE Followers een tijdrovende en lastige klus zijn. Wij verzorgen die belangrijke eerste stap voor jou!
Zorg ervoor dat je een grote groep Twitter volgers hebt en de rest volgt vanzelf. Je account lijkt daarmee voor de klant actief en het volgen waard, want tenslotte volgen xxxxx mensen dat account. Zorg er dus voor dat je belangrijk lijkt en uiteindelijk bent!
website: http://www.kooptwitterfollowers.nl/

Waarom Youtube Views kopen?
Wist jij dat maar 20% van de Youtube videos de 500 views halen en een nog lager percentage de 1000 views? Als je faalt met het verkrijgen van die views dan heb je voor niks al die uren video editing gedaan. Er zijn twee manieren om wel de benodigde aantal views te halen; de traditionele pijnlijke weg om mensen zelf uit te nodigen en de makkelijk manier namelijk gewoon Youtube views kopen. Wij zullen je helpen om die benodigde boost te krijgen voor je marketing campagne. Wij bieden je de virale component om je Youtube views te krijgen. Dit is een uitstekende manier om je bedrijf of product te promoten.
website: http://www.koopyoutubeviews.nl/

Google Plus
Wij garanderen dat onze Plus Eens echt zijn en niet na verloop van tijd verdwijnen van je website! Wij leveren kwalitatieve Google +1's via ons eigen netwerk van echte mensen. Je website is dus veilig bij ons en klaar voor de competitie!
website: http://www.koopgoogleplus.nl/

Ze hebben ook nog andere aanbiedingen maar deze waren voor mij het meest nuttig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten