dinsdag, september 01, 2009

Alli, het nieuwe dieetwondermiddel dat wetenschappelijk ook bewezen is dat het werkt

Alli is een geneesmiddel dat de werkzame stof orlistat bevat. Dit geneesmiddel is hetzelfde als het reeds in de Europese Unie (EU) goedgekeurde Xenical, echter een lagere dosering. De werkzame stof van Alli, orlistat, is een middel tegen zwaarlijvigheid, dat geen invloed heeft op de eetlust. Orlistat blokkeert enzymen die vet verteren (lipasen) in de maag en darm. Wanneer deze enzymen geblokkeerd worden, kunnen zij bepaalde vetten in de voeding niet verteren. Hierdoor kan ongeveer een kwart van het ingenomen vet onverteerd de darm passeren. Het lichaam kan deze voedingsvetten niet gebruiken als energiebron of omvormen tot vetweefsel. Dit draagt bij tot gewichtsverlies.

Wat is Alli en waarvoor wordt het gebruikt?
Alli wordt gebruikt om gewicht te verliezen, voor volwassenen van 18 jaar of ouder die aan overgewicht lijden en een BMI hebben van 28 of hoger. Alli moet worden gebruikt in combinatie met een verminderde calorie- en vetinname. Alli kan zonder voorschrift besteld worden op Dokter online. U kan hier ook medisch advies vragen indien gewenst.

De werking van het vermageringsproduct Alli
Het actieve bestanddeel Orlistat, is ontworpen om zicht te richten op de vetten in uw spijsverteringskanaal. Het product zorgt ervoor dat een kwart van de ingenomen vetten (uit voeding) niet door het lichaam worden opgenomen. Het niet geabsorbeerde vet verlaat uw lichaam via de ontlasting. Het is zeer belangrijk dat u een vetarm dieet volgt om de nevenwerkingen van Alli te voorkomen, nl diarree. Alli zorgt ervoor dat u voor elke 2 kilo u vermagert, nog eens extra 1 kilo afvalt.

Alli mag niet ingenomen worden wanneer:
*u jonger bent dan 18 jaar
*u zwanger bent
*u ciclosporine inneemt
*u warfarine inneemt
*u allergisch bent voor Orlistat
*u lijdt aan cholestase
*u lijdt aan chronische malabsorptiesyndroom
*u zwanger bent

Wees voorzichtig met Alli wanneer:
*u lijdt aan diabetes en acarbose inneemt
*u lijdt aan hoge bloeddruk
*u cholesterolverlagende middelen inneemt
*u amiodaron inneemt tegen hartritmestoornissen.

U mag Alli niet innemen in combinatie met volgende geneesmiddelen:
*Ciclosporine
*Warfarine

Opgepast
Indien u anticonceptiepil slikt en u heeft diarree, gebruik dan een extra voorbehoedsmiddel
Gebruik samen met Alli multivitamines. Alli kan de opname van bepaalde vitaminen verminderen.

Gebruik van Alli
*Neem 3 maal per dag een capsule Alli.
*Neem Alli steeds rond etenstijd (ontbijt, lunch en avondeten).
*Indien u een maaltijd overslaat of u eet voeding met weinig of geen vet, hoeft u geen capsule Alli in te nemen. Deze zou weinig effect hebben.
*Neem Alli kort voor, tijdens of maximaal een uur na het eten in. Bent u een capsule vergeten in te nemen, meer dan een uur na de maaltijd? Wacht dan tot de volgende maaltijd om één capsule in te nemen maar neem er nooit twee in.
*Neem nooit meer dan 3 capsules per dag.
*U mag Alli max. zes maanden gebruiken.
*Pas eveneens uw voedingsgewoontes aan voor blijvend resultaat.

Mogelijke bijwerkingen
De meest voorkomende bijwerkingen zijn diarree en winderigheid door de captatie van het vet uit de voeding. Eet daarom zo weinig mogelijk vetrijke voeding tijdens het gebruik van Alli. Ernstig, toch weinig voorkomende bijwerkingen zijn: allergische reacties, diverticulitis (ontsteking dikke darm), blaren op de huid, ernstige maagpijn, hepatitis (leverontsteking).

Bestel Alli hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten