donderdag, augustus 06, 2009

Freeware: deel 2

Sublight, Ondertitels (2,1 MB)
We weten ongeveer allemaal hoe we films dienen te downloaden van het internet (zie artikel http://pc-en-internet.infonu.nl/tips-en-tricks/37347-filmbestanden-downloaden-op-je-pc.html). Maar toch hebben we problemen om Nederlandse ondertitels te vinden. Het programma Sublight lost dit snel op.

Download: Sublight, http://www.%20subtitles-on.net/

Je kan met dit programma ondertitels snel op het web opzoeken. U geeft de taal op, het filmbestand en druk op search en de rest gaat vanzelf. De ondertitels zijn in srt formaat. Heb je toch problemen om ondertitels weer te geven, installeer dan "Vista Codec Package" (http://shark007.testbox.dk/
). Zorg ervoor dat ondertitels en filmbestand in een zelfde map zijn opgeslagen. Zorg er ook voor dat de beide bestandsnamen exact overeenkomen. Het programma is compatibel onder Windows.

RevoluTV - gratis televisiesoftware op je pc (763 KB)
Er is genoeg televisiesoftware op de markt net zoals door Google ontwikkelde RevoluTV. Het programma werkt goed en heeft een redelijk aanbod aan nederlandse zenders.

Download: RevoluTV, http://vinylsoft.com/revolutv

Installeer RevoluTV op je pc. Open het programma en selecteer het juiste land. Daar vind je ongeveer 50 zenders waaronder ook de belangrijke NOS journaal, TMF, RTL, enz.. Het programma is compatibel onder Windows. Je kan de software offline installeren op een USB stick.


HD speed (73 KB)
Vele pc's hebben meerdere schijven. Wil je weten hoe snel jouw harde schijf is, gebruik dan het programma HD speed. Je kan het ook gebruiken voor USB sticks.
HD speed is compatibel onder windows.

Download: HD Speed, http://www.steelbytes.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten