donderdag, augustus 06, 2009

Freeware: deel 1

In dit artikel, geef ik een aantal interessante links naar nuttige en leuke softwareprogramma's die u gratis kan downloaden.

Pagerank (1,3 MB)
Deze software is interessant voor wie een aantal websites beheert en graag wil weten wat de Pagerank is voor elke site op Google. Want hoe waardevoller uw site wordt, hoe hoger je in de Pagerank van Google komt te staan.
Download: Parameter, www.cleverstat.com/en/
Installeer het programma en voeg de sites toe die u wil beheren. Klik op de groene startknop om de gegevens op te halen. Indien nodig, kan u ook alle gegevens exporteren. Dit programma is compatibel met Windows 98, 2000, XP en Vista.

CDBurnerXP (3,07 MB)
CDBurnerXP is nederlandstalig en brandt alle soorten schijven (CD, blue ray, ...).
Download: CDBurnerXP, http://cdburnerxp.se
Het programma is in staat CD/DVD-R en CD/DVD-RW schijven te schrijven. Je kan er ook audio CDs mee rippen, WAV files normaliseren, schijven wissen enz.. Ook iso-bestanden vormen geen probleem. Dit programma werkt onder Windows 2000 tot Windows 2007 en Windows XP. Geen ASPI vereist onder NT/2000/XP.

AditionSoft Fast Image Resizer (321 KB)
Heb je een grote hoeveelheid foto's die je tegelijkertijd wil herschalen, dan kan dit met AditionSoft Fast Image Resizer.
Download: AditionSoft Fast Image Resizer, http://adionsoft.net/fastimageresize
Start het programma op en selecteer de afbeeldingen die u wil verkleinen over vergroten. Sleep de afbeeldingen naar het Resizer-window. Het programma ondersteunt alle gangbare grafische formaten zoals jpg, gif, tiff, png en HD foto's enz.. Het programma is ideaal om foto's op websites (thumbnail) te plaatsen. Het programma is compatibel met Windows 2000, XP, Vista en Windows 7.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten