zaterdag, augustus 01, 2009

De ziekte van Peyronie

Weinig mensen kennen deze ziekte, ook al is ze zeker niet zeldzaam. Maar de schaamte die de patiënt hierbij voelt is vaak erg groot. Elke penis staat wel een beetje krom, maar patiënten die lijden aan de ziekte van Peyronie hebben hier wel heel erg veel last van. Maar wat weten we tot nu toe over deze ziekte?

Een kromme erectie
De ziekte van Peyronie, ook wel induratio penis plasticais genoemd, is een aandoening waarbij de penis bij het stijf worden krom trekt. Dit is echter niet hetzelfde als de lichte kromming omhoog die men vaak ziet bij erecties. in sommige gevallen is de ziekte ook pijnlijk. Vaak is het vervelend tijdens de geslachtsgemeenschap en uitzonderlijk is geslachtsgemeenschap onmogelijk. Deze ziekte komt voor bij ongeveer vier mannen op duizend. Maar door de schaamte die veel patiënten hierover voelen zijn alle cijfers hierover onbetrouwbaar. Slechts een klein gedeelte van de patiënten zal uiteindelijk een arts raadplegen. Het probleem bij deze ziekte situeert zich in de zwellichamen die verspreid liggen over de penis en voor de erectie moeten zorgen. Bij opwinding komt er meer bloed in deze zwellichamen, waardoor deze uitzetten en hard worden. De penis wordt hierdoor groter en gaat rechtop staan. Bij patiënten met de ziekte van Peyronie is er en streng bindweefsel aanwezig in het zwellichaam, zodat dit zwellichaam niet in gelijke mate mee kan rekken als de andere zwellichamen.

Te ruwe seks
Hoe het komt dat dit bindweefsel ontstaat is niet duidelijk. Vergelijkbare bindweefsels ontstaan bij reumatische aandoeningen, maar verbanden zijn er alsnog niet gevonden. Wel hebben eerder oudere mannener last van. Deze streng in het bindweefsel is duidelijk voelbaar, ook bij een penis in slappe toestand.Vermoedelijk is het een reactie die ontstaat tijdens een hevige geslachtsgemeenschap of hardhandige masturbatie waardoor er kneuzingen optreden in de zwellichamen. Andere wetenschappers zoeken eerder weer naar genetische factoren.

Een mysterie zonder oplossing
Voorlopig bestaat er geen medicatie voor deze aandoening en zodoende kan enkel chirurgie oplossingen bieden. Voor de pijn te verzachten zijn er gelukkig wel hulpmiddelen voorhanden. Vitamine E en pijnstillers kunnen hiervoor door een arts worden voorgeschreven. Mentaal kan deze ziekte ernstige gevolgen hebben voor een patiënt. Het seksleven komt ongetwijfeld onder duk te staan en professionele hulp is dan ook sterk aan te raden.

1 opmerking:

  1. Natuurlijke kruiden kunnen epilepsie genezen, ik heb meer dan veertien jaar epilepsie gehad, ik heb veel geld uitgegeven om medicijnen uit het ziekenhuis te halen om me gezond te houden, ik ging naar veel ziekenhuizen om te genezen maar er was geen oplossing. Op een dag was ik op kantoor door het internet gaan toen ik een bericht zag over Dr. Itua-kruidengeneeskunde over hoe hij een vrouw uit Kansas genas die aan hiv leed en ze noemde epilepsie als lijst van ziekten Dr. Itua kan net zo goed genezen ik nam contact met hem op met epilepsie Cure-oplossing, ik email hem. Hij vertelde me de dingen die ik moest doen en gaf me ook instructies om mee te nemen, die ik op de juiste manier volgde. Voordat ik wist wat er na twee weken gebeurde. Tot mijn grote verbazing, na geduldig te hebben gedaan volgens de instructies van Dr. Itua, was mijn epilepsie genezing, ik wil Dr Itua hartelijk danken die God heeft gestuurd om zijn mensen te genezen met zijn natuurlijke geneeskunde Ik bid dat God je zal zegenen voor het goede werk dat je doet. Voor iedereen die nog steeds aan deze ziekte lijdt, kun je ook contact met hem opnemen via zijn e-mail op :; drituaherbalcenter@gmail.com Of Whatsapp-nummer .. . + 248149277976 zoals ze zeggen dat zijn kruidengeneesmiddel de enige permanente oplossing is voor beslaglegging. Hij kan net zo goed het volgende genezen ... Herpes Virus, HIV / Aids, Hepatitis A / B, Gordelroos, Koortslip, Epilepsie, Wrat, Lupus, Diabetes, Mannen / Vrouwen Onvruchtbaarheid, Inbeslagneming, Kanker alle soorten.

    BeantwoordenVerwijderen