zaterdag, augustus 01, 2009

Bijverdienen : freelance copywriter met INFONU

Informatie van A tot Z
Bij InfoNu kun je op dit moment 29.725 artikelen vinden, geschreven door 1.482 infoteurs of copywriters (auteurs op InfoNu). Deze artikelen zijn ondergebracht in 19 overzichtelijke hoofdrubrieken met subrubrieken. Zo is er een rubriek als Auto en Vervoer, Dier en Natuur of bijvoorbeeld PC en Internet, Sport of Wetenschap. Maar ook Specials, Recensies, Recepten, Mijn kijk op... en Nieuws uitgelicht..., waarbij visies, meningen of nieuws centraal staan.

Ook infoteur worden?
InfoNu wil graag doorgroeien tot de grootste informatiebron op Internet.
Jij kunt hier ook aan bijdragen door artikelen voor InfoNu te schrijven en infoteur (copywriter) te worden.

Iedereen -jong en oud- is van harte welkom! Buiten dat het leuk en boeiend is om artikelen te schrijven, zijn er ook verdiensten aan verbonden en word je lid van een grote community.

Wat maakt InfoNu uniek?
Net als in een bibliotheek, vind je op InfoNu een groot en gevarieerd aanbod van informatie, geschreven door vele verschillende infoteurs (copywriters). Artikelen met diverse onderwerpen, variatie qua niveau, schrijfstijl en zowel korte als uitgebreide informatie.

Als lezer van de artikelen is reageren ook mogelijk. Zo kan je laten weten wat je van het artikel vindt of misschien heb je vragen of aanvullingen. Reacties worden -na keuring door de redactie- onder het artikel geplaatst.

De kracht van InfoNu
De kracht van InfoNu is niet alleen het gevarieerde aanbod, maar vooral dat iedereen artikelen mag schrijven, mee kan doen en publiceren. Ook jij kunt infoteur worden! Heb je een leuke hobby, een passie, bepaalde kennis waar je graag over wilt schrijven, werkstukken of papers van je studie? Het kan allemaal bij InfoNu!

Hoe werkt InfoNu?
Lees de tour en het wordt allemaal duidelijk...
InfoNu is een online bibliotheek die 24 uur per dag beschikbaar is. De kracht van InfoNu is dat alle artikelen geschreven zijn door Infoteurs (leden) op InfoNu, waardoor er een groot en gevarieerd aanbod van informatie is.

Redenen om je aan te melden?
Het is de moeite waard om lid te worden van InfoNu, omdat:
Het leuk en boeiend is om artikelen te schrijven en kennis met anderen te delen
Er aan het schrijven van artikelen ook verdiensten verbonden zijn
Je lid wordt van een leuke community (die je kunt ontmoeten op het forum)

Hoe je geld kunt verdienen?
Wanneer je een artikel plaatst op InfoNu, worden er door Google AdSense advertenties binnen jouw artikel weergegeven, waarbij jij minimaal 50 procent van de weergaves ontvangt. Op je persoonlijke Infoteurpagina is dit zelfs 100 procent! Houd er rekening mee, misschien vindt je 50% weinig maar je hebt wel geen hosting en domeinregistratie kosten. De artikels worden eveneens gekeurd op fouten, op regelmatige tijdstippen worden er prijzen verloot, er is een forum waar je al je vragen en reacties op kwijt kan. Alleen maar voordelen dus.

Geen kennis van computer of internet vereist!
Als Infoteur kan je gebruik maken van ons overzichtelijke controlepaneel, waardoor het schrijven, opmaken of aanpassen van je artikelen een fluitje van een cent is. Kennis van HTML of moeilijke codes is dus helemaal niet nodig. Het enige wat jij hoeft te doen, is een onderwerp bedenken en erover schrijven met inzet en enthousiasme.

Schrijf je mee met InfoNu?
InfoNu wil graag doorgroeien tot de grootste informatiebron op Internet, waarbij jij ook van harte welkom bent om hier als Infoteur een bijdrage aan te leveren. Dit geeft jou de mogelijkheid tot verdiensten door zelfgeschreven artikelen en InfoNu kan deze dienst dan gratis blijven bieden.
Neem gerust eens een kijkje op onze website:
INFONU

TIP: Gebruik
Dutchleader voor uw websitepromotie!!

Ik ben zelf een actieve infoteur en heb al enkele 100'den euro's verdiend. Ben je bereidt minstens 1 artikel per week te schrijven, dan is dit zeker iets voor u. Het is zeker een goede investering op lange termijn. Vragen welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten